Skip to content
Logo_LUTY
Menu

Behaal eenvoudig, snel en op een leuke wijze jouw BHV-certificaat, zonder dat je hoeft deel te nemen aan saaie lesstof. Hoe wij dat doen? Let us Train You geeft nét dat beetje meer aandacht aan de training. Flexibele tijden, kleine groepen, cursus op (eigen) locatie en altijd inclusief funfactor!

(Kinder-)EHBO en Brand & Ontruiming geven wij in twee delen, theorie en praktijk. Voorafgaand aan de praktijk maak je thuis een e-learning welke je van ons per e-mail ontvangt. Vervolgens ga je in de praktijktraining aan de slag met ‘reallife’ scenario’s. Wij werken doorgaans met NIKTA-certificaten. Let us Train You is een erkend trainingsbureau, daardoor kunnen wij ook onze eigen certificering uit voor onder andere het BHV-certificaat. Het is daarnaast ook mogelijk om certificaten te behalen van NIBHV en Oranje Kruis.

Het is bij ons ook mogelijk om de BHV te combineren met een erkend Kinder-EHBO certificaat, welke voldoet aan de wet IKK. Handig voor bijvoorbeeld gastouders, kinderopvang, peuterspeelzalen.

Vooropleiding

Basiscursus:
Herhalingscursus:
geen specifieke vooropleiding nodig
geen specifieke vooropleiding nodig

Veelgestelde vragen

Stichting Auto te Water

Stichting Auto te Water

Weet jij wat je moet doen wanneer je met de auto te water raakt?
lees meer
Cursus Kinder-EHBO

Cursus Kinder-EHBO

Weet je hoe te handelen bij de meest voorkomende ongevallen met en bij kinderen? Doe mee aan deze interactieve basisopleiding Kinder-EHBO
lees meer
© Let us Train You 2023