Informatie-Ouderavond Kinder-EHBO voor scholen en kinderopvang

Informatie-Ouderavond

Zo’n  1 á 2 keer per jaar staan bij de meeste basisscholen en kinderdagverblijven een informatie-ouderavond in de agenda gepland. Hierbij is er vraag naar interessante onderwerpen en sprekers om een doelgericht, leerzaam en vooral leuk avondprogramma aan te kunnen bieden.

Ook Let us Train You kan met het onderwerp Kinder-EHBO een passend programma aanbieden.

2. Bobbi met pleister en mitella verkleind

Wat is er mogelijk?

Kinder-EHBO (informatie avond 2 uur)

We stellen een leuk programma samen waarbij diverse onderwerpen van Kinder-EHBO behandeld worden en we laten ook een praktijkvoorbeeld zien. Hoeveel ouders verwachten jullie op de locatie? Dit kan variëren van 20 tot 50 personen.
De presentatie wordt gegeven onder begeleiding van Quizexpress. Hierop laten wij diverse onderwerpen van Kinder-EHBO zien. Ook zullen we onze reanimatie poppen (baby, kind, volwassene) meenemen en een kleine demonstratie geven over reanimatie. Mocht er tijd over zijn kunnen degene die willen zelf ook oefenen met de reanimatie.

Als afsluiting hebben we een korte quiz waarbij de ouders per tweetal of per groepje samen werken. Dit is op een interactieve wijze een terugkoppeling van de informatie-avond. Wie heeft de meeste kennis opgedaan en behaalt de meeste punten?
De kosten hiervoor bedragen € 395,00 excl. BTW*. Dit is inclusief materiaal en reiskosten, ongeacht de locatie in Nederland.

*Wij zijn CRKBO erkend, wij zijn niet BTW plichtig voor organisaties welke zelf ook geen afdracht doen van BTW.

Kinder-EHBO (informatie avond 2 uur) met samenwerking locatie.

Naast het aanbod van een informatie avond is het ook mogelijk om een samenwerking aan te gaan met Let us Train You. Door heel Nederland organiseren wij de cursus Kinder-EHBO voor ouders, verzorgers, oppas, opa’s en oma’s en zijn hiervoor op zoek naar bijvoorbeeld een basisschool of kinderdagverblijf die hun locatie beschikbaar wil stellen. Wanneer de mogelijkheid bestaat om een curs te organiseren op uw locatie dan bedragen de kosten € 295,00 voor een informatie-ouderavond in plaats van € 395,00. Lees hier alles over de mogelijkheden van een samenwerking.

Workshop Kinder-EHBO

Niet altijd is er een mogelijkheid om een twee uur durende informatie avond in te plannen. Wellicht kiest u er als organisatie voor om een workshop van +/- 45 minuten in te boeken voor de ouders/verzorgers.

Ook dit is mogelijk bij Let us Train You. We laten de deelnemers op een leuke wijze kennis maken met een aantal voorbeelden van Kinder-EHBO. Ook dit gebeurt onder begeleiding van het QuizXpress systeem.

De kosten hiervoor bedragen € 175,00 excl. BTW. Dit is inclusief materiaal en reiskosten, ongeacht de locatie in Nederland. Om dit te kunnen realiseren stellen wij wel de voorwaarde dat wij in samenwerking met elkaar de cursus Kinder-EHBO gaan organiseren in uw regio.  Lees hier alle informatie over deze unieke samenwerking en de voordelen voor uw organisatie.

Een eigen idee?

Heeft u andere wensen wat betreft tijdsduur, indeling of groepsgrootte? Wij passen de informatie-ouderavond Kinder-EHBO eenvoudig aan zodat deze ook haalbaar is op uw locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

5. Bobbi belt 112 verkleind

Heb je een vraag?