Kinder-EHBO met familie en vrienden

Een cursus Kinder-EHBO in huiselijke kring, dat kan bij Let us Train You. Met een groep van minimaal 12 (betalende) personen brengen wij de cursus Kinder-EHBO op een willekeurige locatie. Dat kan zijn bij iemand thuis, in een clubhuis van een vereniging of net welke locatie u kan regelen.

Ook hiervoor geldt; het hoeft niet ingewikkeld te zijn, hieronder alle informatie op een rij:

De cursus Kinder-EHBO

…wordt op dezelfde wijze gegeven als een reguliere cursus, volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en de NRR.

…bestaat uit diverse onderwerpen die afgestemd zijn op baby’s en kinderen.

…heeft een tijdsduur van 6 uur. Let us Train You is flexibel wat betreft de indeling (avonden, weekenden, overdag)

…is een interactieve basiscursus waarbij zowel de theorie als praktijk aan bod komt.

… bedraagt €90,00 per persoon inc. BTW. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan is het mogelijk dat je een gedeelte of zelfs 100% vergoed krijgt.

…heeft de Fun-Factor. Na afloop wordt er op een actieve wijze (d.m.v. een quizz) een terugkoppeling gemaakt van de cursus Kinder-EHBO. Wie heeft de meeste kennis opgedaan en behaalt de meeste punten bij deze leuke, leerzame en interactieve quiz?

Wat hebben wij van uw locatie nodig?

De locatie heeft voldoende ruimte om alle deelnemers een stoel aan te bieden. Daarnaast is het prettig als de instructeur de mogelijkheid heeft om een aantal praktijk voorbeelden te laten zien.

De cursus Kinder-EHBO wordt gegeven aan de hand van een presentatie. Een stroompunt voor de laptop en een witte muur (of onze eigen beamerscherm) is voldoende.

U kent ongetwijfeld de deelnemers het beste bij een thuiscursus Kinder-EHBO. Uw gasten zullen vast en zeker blij zijn met een kopje koffie, thee of wat fris. Maar als gastvrouw/gastheer regelt u dit natuurlijk in een handomdraai!

En als bedankje.. mag degene die de cursus organiseert kosteloos deelnemen.

4. Bobbi met wespen en uitzuignapje verkleind

Heb je een vraag?