Kinder-EHBO voor uw medewerkers

U bent werkzaam in een omgeving waar vele kinderen en hun ouders betrokken zijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje dat weet u vast zelf ook. Maar heeft u zichzelf wel eens de vraag gesteld; ‘weet ik hoe ik moet handelen bij de meest voorkomende ongevallen bij en met kinderen?’

Een cursus Kinder-EHBO is opgezet speciaal voor ouders en verzorgers van kinderen (van baby tot aan puber). Minstens net zo belangrijk zijn de medewerkers van bijvoorbeeld een kinderdagverblijf, leiding van een vereniging of medewerkers van een basisschool. U bent namelijk nauw verbonden met de kinderen van uw organisatie/vereniging en ook deels verantwoordelijk voor als er zich een ongelukje voordoet.
Vanaf 1 januari 2018 is de WET IKK van kracht waarbij er te allen tijde een medewerker op de groep aanwezig dient te zijn met een gecertificeerd Kinder-EHBO diploma gedurende de algehele openingstijden van het Kindercentrum- dagverblijf.

 

Wat kunnen wij uw organisatie aanbieden?

Certificering vanuit Let us Train You (deze is geschikt voor verenigingen of bijvoorbeeld vrijwilligers van een instelling)

Certificering vanuit het Oranje Kruis, Rode Kruis of Medic First AID en NIKTA is ook mogelijk.

Vanuit de Wet IKK zijn er criteria vastgesteld aan de erkenning van het certificaat. Wij bieden deze training ook aan. voorbeeld: op basis van het NIKTA certificaat bedragen de kosten € 114,95 p.p. inclusief BTW. Meer weten over de Wet IKK; beleid Veiligheid en Gezondheid? Lees hier meer.

Mail ons voor de groepstarieven. Deze hanteren wij al vanaf 12 personen.

…Een herhalingscursus is ook mogelijk.

…In verband met onze CRKBO erkenning zijn wij niet BTW Plichtig voor bedrijven/verenigingen die zelf ook niet BTW plichtig zijn.

…Let us Train You kan de cursus Kinder-EHBO aanbieden voor grotere groepen, wij werken nauw samen met gecertificeerde instructeurs.

…Herhalingscursus Kinder-EHBO eventueel met uitbreiding van cursus Brand & Ontruiming (bedrijfshulpverlening), het maken van een RI&E of ontruimingsplan voor uw organisatie of een andere training die aansluit bij uw organisatie (Gastvrijheid, Agressietraining etc.)

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor de mogelijkheden van een cursus Kinder-EHBO voor uw medewerkers?

6. Bobbi bij AED-kastje verhaal

Heb je een vraag?