Opleiding Zweminstructeur voor Reddingsbrigade

Opleiding Zweminstructeur ABC

Graag introduceren wij de opleiding Zweminstructeur ABC (NRZ erkend) met Q-cast (gedeeltelijk online leren). Op een eenvoudige wijze schoolt u uw team om tot lesgever Zwem-ABC. Dat is de investering waard!

Q-Cast? Wat is het en wat zijn de voordelen?

  • Q-cast is grotendeels een online leeromgeving. Iedere deelnemer bepaalt zijn eigen tempo.
  • Competenties en werkstukken worden ingeleverd online
  • De praktijk en de lessen worden beoordeeld door een docent
  • Praat mee op een forum met andere deelnemers van de opleidingen

Let us Train You is een relatief klein en persoonlijk trainingsbureau. Iedere deelnemer die van start gaat met de opleiding Lesgever Zwem-ABC krijgt individuele begeleiding.

Kosten

  • Opleiding Zweminstructeur ABC € 1250,00
  • EHBO € 100,00 (NIKTA)
  • Zwemmend Redden voor Zwembaden € 275,00

Zowel Lifeguard als een geldig EHBO diploma kunnen de deelnemers eenvoudig behalen via Let us Train You. Is de deelnemer al in het bezit van Lifeguard en/of EHBO? Dan worden deze kosten in mindering gebracht.

Licentie Zwem-ABC

Zwemlesaanbieders die in het bezit zijn van de licentie Zwem-ABC voldoen aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC. (Bron: NRZ). Beschikt nog niet iedere medewerker over het juiste diploma van het Zwem-ABC? Dan is het via Let us Train You ook mogelijk om eenvoudig uw medewerkers deze ‘upgrade’ aan te bieden

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Alle leden van een reddingsbrigade die zich aanmelden voor de opleiding Zweminstructeur ABC vóór 1 april 2019 ontvangen 5% korting op het totaalbedrag. Wist u dat wij voor particulieren en/of organisaties die geen afdracht doen van BTW, wij ook niet BTW plichtig zijn? Dit in verband met onze CRKBO erkenning.

Heb je een vraag?