Samenwerking Kinder EHBO

Om de cursus Kinder-EHBO landelijk uit te kunnen zetten zijn wij altijd op zoek naar leuke organisaties waarbij ouders en kinderen betrokken zijn. Het klinkt altijd meteen zo groot, een samenwerking aan gaan met een bedrijf maar… laat het ons even kort uitleggen hoe wij te werk gaan.

Let us Train You is een relatief klein en persoonlijk trainingsbureau en wij vinden het al fantastisch wanneer u denkt ‘Hé wat leuk een cursus Kinder-EHBO, dat willen wij wel graag op onze locatie!’

U heeft een leuke activiteit op de agenda en samen zorgen we voor de promotie. Hierbij valt te denken aan een nieuwsbrief, facebookpagina, website, posters of een stukje in de krant om de ouders van de kinderen van uw organisatie te benaderen.

We prikken een tweetal avonden in de agenda (19.00 – 22.00 uur) of een dag (09.00-15.30 uur) en alle inschrijvingen verlopen via Let us Train You.

De kosten voor de deelnemers bedragen € 90,00 per persoon. Heeft de deelnemer een aanvullende zorgverzekering? Dan is het mogelijk dat de deelnemer een gedeelte of zelfs 100% vergoed krijgt.

Maar hoe zit dat dan met die win-win situatie?

We maken ook promotie buiten uw organisatie om voor de cursus Kinder-EHBO. De deelnemers die niet bekend zijn met uw organisatie krijgen op de cursusavonden een kijkje binnen uw locatie en organisatie. Wat hopelijk resulteert in nieuwe aanwas voor het kinderdagverblijf, basisschool, organisatie of vereniging. In ieder geval nóg meer naamsbekendheid!

Bij iedere cursus die wordt opengesteld mag er kosteloos een medewerker van uw organisatie deelnemen.

(Optioneel: Liever een certificaat ontvangen welke gelijk voldoet aan de Wet IKK? Deze is van toepassing voor de kinderdagverblijven. Dan vragen wij een vergoeding van € 25,00 voor deze medewerker.)

En verder?

De minimale groepsgrote is 6 personen en de maximale groepsgrootte van de cursus Kinder-EHBO is 15 personen (ook afhankelijk van uw locatie)

Hebben wij alleen een stroompunt nodig voor het aansluiten van de laptop en in sommige gevallen hebben de deelnemers hun eigen mobiele telefoon nodig? Waarom?? Wij trainen gegarandeerd met een stukje Fun-Factor, alleen maar stilzitten voor de deelnemers is absoluut niet van toepassing! Na afloop van de cursus testen wij de kennis van onze deelnemers met een leuke quiz, soms met ons quizsysteem Quizexpres en soms met kahoot.

Graag maken wij gebruik van uw gastvrijheid, een kopje koffie of thee voor de deelnemers wordt op prijs gesteld.

Staat u open voor een samenwerking op uw locatie en wilt u graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over de inhoud van de cursus Kinder-EHBO? Neem contact op met onze backoffice via Trainingen@letustrainyou.nl of bel 013  534 09 09 voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Heb je een vraag?