Wet IKK: Kinder-EHBO op de werkvloer!

Hoewel het anno 2017 nog niet verplicht is komt daar zéér binnenkort wel verandering in. Namelijk, de verplichting dat er minimaal één medewerker van de organisatie in het bezit dient te zijn van een EHBO-diploma gedurende de gehele openingstijden van het kinderdagverblijf.

Houd er rekening mee dat één persoon certificeren niet voldoende is. Hij/zij zal ook eens met vakantie gaan, ziek zijn etc. Wij zijn natuurlijk voorstander om iedereen te trainen op het gebied van Kinder-EHBO. Tenslotte draagt u als opvang de verantwoordelijkheid over de kids. Weten uw medewerkers wat te doen bij de meest voorkomende ongevallen met en bij kids?

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen… Hierbij een aantal mogelijkheden zodat u als organisatie optimaal voorbereid bent op Wet IKK; beleid Veiligheid en Gezondheid.

* Een cursus Kinder-EHBO volgens één van de onderstaande erkende instanties is al mogelijk vanaf 8 personen, op uw eigen locatie! (waar dan ook in Nederland!)

* De kosten bedragen € 95,00 per persoon. (Dit is op basis van een NIKTA certificering)

* Bent u als organisatie niet BTW plichtig? Let us Train You heeft de CRKBO erkenning waardoor wij ook geen BTW hoeven te berekenen (dit werkt in uw voordeel!)

* Bij groepen groter dan 15 personen zetten wij meerdere instructeurs in en kunnen wij de per persoonsprijs ietwat naar beneden bijstellen.

* Is uw kinderdagverblijf kleinschalig? Wellicht kunnen we de handen ineen slaan met andere kinderdagverblijven in uw regio. Laat ons weten dat u interesse heeft en met hoeveel personen. Wij gaan actief op zoek naar andere organisaties en bieden een training aan op een willekeurige locatie in uw regio.

Geen rompslomp, wij houden van simpel en effectief.

Wat u nu mag doen wanneer u interesse heeft? U heeft nog tot 1 januari 2018 de tijd om u en uw medewerkers voor te bereiden op deze wetswijziging!
Neem contact met ons op

Erkende diploma’s voor de Wet IKK: beleid veiligheid & gezondheid.
Eerste Hulp aan kinderen van het Oranje Kruis;
Spoedeisende Hulpverlening bij Slachtoffers (SEHSO) van NedCert;
Acute Zorg bij kinderen van NIKTA;
Acute Zorgverlener Module Kind en Omgeving van NIKTA;
Eerstehulpverlener van NIKTA; Spoedeisende Hulpverlening bij Kinderen (SEHBK) van NedCert;
Basis Eerstehulpverlener-LPEV met de aantekening Eerste hulp aan Kinderen van Stichting LPEV;
Eerste Hulp aan Baby’s en Kinderen van het Nederlandse Rode Kruis;
Eerste Hulp bij werken met kinderen van het Nederlands Instituut voor Bedrijfshulpverlening

Heb je een vraag?