Skip to content

Vanaf 2008 is Let us Train You actief met trainingen op het gebied van veiligheid. In de loop der jaren zijn er meer opleidingen en cursussen toegevoegd. Iedere training heeft nét dat beetje extra aandacht en we hebben er de funfactor aan toegevoegd: een creatieve en persoonlijke aanpak bij alle trainingen en opleidingen.

Joost van Huijkelom is hét gezicht achter Let us Train You. Eén van de uitspraken van Joost is: Ondernemen is trainen en trainen is entertainen. Deze combinatie heeft zich verder ontwikkeld. In 2008 is Joost begonnen met het geven van diverse trainingen zoals BHV, EHBO en Lifeguard, maar ook een opleiding tot sport/recreatieleider en zweminstructeur behoren tot de mogelijkheden. ‘Van je hobby je werk maken’. Dit is echt de gedachte achter Let us Train You. Nieuwe ideeën komen regelmatig uit het creatieve brein van Joost. Wat een zekerheid is, is dat alle trainingen een funfactor hebben. Veiligheid is een serieuze aangelegenheid en Joost gelooft erin dat dit combineren met de nodige fun tot betere leerresultaten leidt. Joost doet dit allemaal niet alleen. Een team met enthousiaste mensen is dagelijks samen met Joost met veel plezier bezig om de activiteiten van het bedrijf te bedenken, te organiseren en uit te voeren. 

Let us Train You heeft ook nog een paar zusjes: 
www.uniekeactiviteiten.nl
www.autotewater.nl
www.zwemspetters.nl

Kijk gerust eens op de websites!

Cursus Kinder-EHBO

Cursus Kinder-EHBO

Weet je hoe te handelen bij de meest voorkomende ongevallen met en bij kinderen? Doe mee aan deze interactieve basisopleiding Kinder-EHBO
lees meer
Opleiding Leider Sportieve Recreatie

Opleiding Leider Sportieve Recreatie

Een erkende opleiding op het sportieve en recreatieve vlak.
lees meer
Stichting Auto te Water

Stichting Auto te Water

Weet jij wat je moet doen wanneer je met de auto te water raakt?
lees meer
BHV Cursus

BHV Cursus

In-Company BHV cursus? Inplannen van herhalingen?
lees meer
© Let us Train You B.V. 2024