Training met een lach op je gezicht

Vanaf 2008 is Let us Train You actief met trainingen op het gebied van veiligheid. In de loop der jaren zijn er meer opleidingen en cursussen toegevoegd. Iedere training heeft nét dat beetje meer extra aandacht en we hebben de funfactor er aan toegevoegd.
'Een creatieve en persoonlijke aanpak bij alle trainingen en opleidingen'

Joost van Huijkelom is hét gezicht achter Let us Train You:
Een van de uitspraken van Joost is: Ondernemen is Trainen en Trainen is Entertainen. Deze combinatie heeft zich verder ontwikkeld. In 2008 is Joost begonnen met het geven van diverse trainingen zoals, BHV, EHBO, Lifeguard maar ook een opleiding tot sport/recreatieleider of zweminstructeur behoren tot de mogelijkheden. Het klinkt cliché  ‘van je hobby je werk maken’ maar dat is wel de gedachte achter Let us Train You. Nieuwe ideeën worden met enige regelmaat door Joost op papier gezet.  Een training met Fun-Factor, dat is bijvoorbeeld het EHBO-Lasergamen. Dit is de nieuwste training die is ontwikkeld door Joost. Daarnaast is Joost nauw verbonden met Stichting Auto te Water en heeft Let us Train You ook een 'zusje', Unieke Activiteiten. Met veel kennis van de recreatiebranche is het zusje van Let us Train You sinds 5 jaar actief. Meer informatie? Kijk op www.uniekeactiviteiten.nl


Sonja

Achter de schermen is deze dame dag in dag uit bezig met offertes maken, verwerken van inschrijvingen en informatie aanvragen. Daarnaast zorgt zij dat iedere training goed georganiseerd wordt. Met een team van instructeurs en docenten die dagelijks voor Let us Train You op pad gaat zijn wij bezig ons iedere dag te verbeteren om u nóg meer van dienst te kunnen zijn.
Ook voor Unieke Activiteiten hebben wij een heel team voor u klaar staan voor leuke bedrijfsuitjes, evenementen en nog veel meer. Kijk ook op www.uniekeactiviteiten.nl

team-let-us-train-you-en-unieke-activiteiten

ster-luty-kleinWij maken trainingen weer leuk

Iedere training heeft bij ons de Funfactor, nét dat beetje meer aandacht! Dat is de 
             investering van een training/opleiding waard!

ster-luty-kleinLet us Train You is een persoonlijk trainingsbureau

Iedereen kan bij ons een training op maat volgen en stemmen dit af op uw wensen.

ster-luty-kleinWij blijven het aanbod vernieuwen!

Wij werken met Q-Cast, QuizXpress en andere unieke vormen om de 
             training/opleiding aan te kunnen blijven bieden aan diverse doelgroepen.

Vacatures


Voor het zusje van Let us Train You, Unieke Activiteiten zijn wij ook op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de recreatiebranche. Solliciteren voor seizoen 2019 is al mogelijk! Binnenkort staan de nieuwe vacatures weer online. Benieuwd welke vacatures er afgelopen seizoen open stonden? Bekijk deze hier:

Vacature Stage Evenementenwerker 2019

Vacature Stage Allround Recreatiemedewerker Entertainer 2019

Vacature Show Entertainment 2019

Vacature Assistent Recreatieleider 2019