Skip to content

VACATURES

Wil je meewerken aan onze funfactor? Samen met ons vol aandacht onze klanten elke dag helpen om beter te worden? Bij onze veiligheidstrainingen zoals BHV en (Kinder-)Ehbo helpen we de klanten (nog) beter te worden in serieuze zaken. En wij geloven dat dit op een leuke manier kan! Tijdens een activiteit de deelnemers met veel lol helpen om nóg beter te worden in de unieke activiteit die ze aan het doen zijn. Of misschien ben je gek op water en vind je het leuk om tijdens de zwemles de zwemveiligheid van onze leskinderen te vergroten…

In iedere tak van ons bedrijf doen we ons uiterste best om met zoveel mogelijk aandacht en vooral ook met plezier onze klanten blij te maken.

Is dit ook de manier waarop jij graag wilt werken? Kijk hieronder naar onze openstaande vacatures. Wij zouden het leuk vinden als je een reactie achterlaat wanneer je iets leuks bent tegengekomen!

Let us Train You

ZwemSpetters

Stichting Auto te Water

Unieke Activiteiten

Heb je een vraag? Stel hem gerust, wij gaan ons best doen om jouw vraag te beantwoorden. Je kunt dit formulier ook gebruiken als je wilt dat we contact met je opnemen.

De Reusel 6, Goirle
info@letustrainyou.nl
013-5340909
Cursus Kinder-EHBO

Cursus Kinder-EHBO

Weet je hoe te handelen bij de meest voorkomende ongevallen met en bij kinderen? Doe mee aan deze interactieve basisopleiding Kinder-EHBO
lees meer
Opleiding Leider Sportieve Recreatie

Opleiding Leider Sportieve Recreatie

Een erkende opleiding op het sportieve en recreatieve vlak.
lees meer
Stichting Auto te Water

Stichting Auto te Water

Weet jij wat je moet doen wanneer je met de auto te water raakt?
lees meer
BHV Cursus

BHV Cursus

In-Company BHV cursus? Inplannen van herhalingen?
lees meer
© Let us Train You B.V. 2024