Lesduur:

Vanaf 3 uur

Startdatum en plaats:

Heel Nederland

Prijs individueel:

vanaf € 72,50 incl. BTW

Groepsprijs:

Vraag een offerte aan voor groepen of maatwerk training
Informatie  Veelgestelde vragen

Informatie 

Leren is leuk!

Op zoek naar een leuke, leerzame EHBO-cursus waarbij je niet alleen maar stil zit en moet luisteren? Bij onze cursussen ga je zelf aan de slag in diverse praktijksituaties. Een stabiele zijligging is relatief eenvoudig. Maar hoe werkt het wanneer het slachtoffer op zijn buik ligt? Dan zijn er ook nog diverse vormen van reanimatie bij een EHBO-cursus. De wijze waarop er gereanimeerd wordt bij een baby, een kind, volwassene of een drenkeling maakt wel degelijk een verschil, hoe? Dat laten wij je graag zien bij de EHBO-cursus met dé funfactor.

Leuk hoor zo’n funfactor maar wat wordt daarmee bedoeld? Simpel, nét dat beetje extra aandacht aan de cursus. Geen saaie lesstof waarbij je na een paar uur denkt; ‘hoe ga ik deze informatie allemaal onthouden?’ Een afwisseling van theorie en praktijk en daarnaast wordt er tussendoor een quiz gedaan. Iedere deelnemer test op deze manier op een leuke wijze zijn opgedane kennis.

Erkend Trainingsbureau

Let us Train You is een erkend trainingsbureau waarbij wij onze eigen certificering afgeven. Heb je de EHBO-cursus succesvol behaald? Dan ontvangt je een certificaat dat één jaar geldig is.

EHBO volgen

EHBO Herhaling

Andere erkende organisaties

In het werkveld is het wellicht een vereiste om een EHBO-certificaat te behalen dat voldoet aan de eisen van een bepaalde instantie. Ook dit is mogelijk bij Let us Train You.
Zo kun je onder andere bij ons terecht voor een EHBO-cursus welke gecertificeerd is volgens:

– Medic First Aid (MFA)
– NIKTA
– Oranje Kruis
– Rode Kruis

EHBO NIKTA

Herhaling EHBO NIKTA

Maatwerk

Wil je liever een maatwerk in-Company training EHBO organiseren? Bij Let us Train You is dat al mogelijk vanaf 6 personen. Neem contact met ons op, dan maken we een passende offerte voor je in-company training.

Wat kunnen wij je organisatie aanbieden?

EHBO-Cursus Let us Train You certificering

– Tijdsduur 6 uur (tijdsduur is afhankelijk van het aantal deelnemers).
– De cursus EHBO wordt gegeven volgens de richtlijnen van het NIBHV en de NRR.
– Certificering vanuit Let us Train You vanaf € 72,50 p.p. excl. BTW.

EHBO Cursus NIKTA

– Tijdsduur 6 uur.
– NIKTA erkend (bijv. als je aan de slag gaat als gastouder).
– EHBO cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen.
– Minimaal aantal deelnemers: 6 vanaf € 95,00 p.p. excl. BTW.

Overig aanbod EHBO

Ook voor een AED-cursus, herhalingscursus EHBO of een verkorte cursus EHBO kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen bij u op eigen locatie.

Het is ook mogelijk om, tegen een meerprijs, gebruik te maken van onze trainingslocatie in Goirle. Geen eigen locatie tot je beschikking? Wij regelen een locatie bij je in de regio, de eventuele kosten voor de huur zal voor eigen rekening zijn . Ben je als organisatie niet BTW plichtig? Dan zijn wij in verband met onze CRKBO-erkenning ook niet BTW plichtig. Voor een EHBO-cursus welke gecertificeerd is door een Rode- of Oranje Kruis kun je ook een aanvraag doen bij Let us Train You.

Veelgestelde vragen

Wat wil je nog meer weten over de cursus EHBO? Hierbij de antwoorden op onze meest gestelde vragen.

Wat is de tijdsduur van de cursus EHBO?
De tijdsduur van een EHBO-cursus is +/- 6 uur. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de certificering waarvoor je kiest. Let us Train You is flexibel qua indeling van de cursus. Zo is het mogelijk om de cursus op te splitsen in bijvoorbeeld 2 dagdelen (waarbij de keuze is uit ochtend, middag of avond. In overleg is het weekend ook mogelijk).

Dien ik vooraf te betalen of op de cursusdag zelf?
Schrijf je je in voor een ‘open inschrijving EHBO’ dan betaal je direct bij inschrijving. Na de betaling ontvang je een bevestiging van aanmelding, vervolgens ontvang je een bevestiging van inschrijving en een factuur. Een In-Company EHBO-cursus geboekt? Dan ontvang je na afloop van de cursus de factuur via de e-mail.

Krijg ik een vergoeding van de zorgverzekering?
Wanneer je je individueel inschrijft voor een EHBO-cursus dan is het mogelijk dat je jouw factuur indient bij je zorgverzekeraar. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan is het mogelijk dat je een gedeelte of zelfs 100% vergoed krijgt. Je dient zelf vooraf bij je zorgverzekeraar te informeren of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Aan welke eisen voldoet de cursus EHBO?
Let us Train You is een erkend trainingsbureau en is aangesloten bij o.a. MFA, NIBHV, Oranje Kruis, NRR. Daarnaast geven wij ook onze eigen certificering uit.

Gaat een cursus EHBO altijd door?
Bij een In-Company training zal de cursus vrijwel altijd plaatsvinden.
Wat betreft de inschrijvingen voor een ‘open inschrijving’; Wij doen ons uiterste best om voor iedere training een minimaal aantal van 10 deelnemers bijeen te krijgen. Het kan wel eens voorkomen dat een cursus wordt geannuleerd. 3 weken van te voren besluiten we of we de cursus door laten gaan (op basis van het aantal). Je krijgt indien mogelijk een andere optie aangeboden qua locatie en datum. Schikt je dit niet? Dan gaan wij over tot restitutie.

Kan ik mijn aanmelding annuleren?
Kijk voor de voorwaarden voor annuleren in onze algemene voorwaarden.

Stel je vraag!