Cursus EHBO – LB

Lesduur:

Vanaf 4 uur

Startdatum en plaats:

Heel Nederland

Prijs individueel:

vanaf €115,00

Groepsprijs:

Vraag een offerte aan voor groepen of maatwerk training
Informatie  Veelgestelde vragen

Informatie 

Leren is leuk!

Op zoek naar een leuke, leerzame EHBO cursus waarbij je niet alleen maar stil zit te luisteren? Bij onze cursussen ga je zelf aan de slag in diverse praktijksituaties. Een stabiele zijligging is relatief eenvoudig. Maar hoe werkt dat wanneer het slachtoffer op zijn buik ligt? Dan zijn er ook nog diverse vormen van reanimatie bij een EHBO cursus. De wijze waarop er gereanimeerd wordt bij een baby, een kind, volwassene of een drenkeling maakt wel degelijk een verschil, hoe dan? Dat laten wij je graag zien bij de
EHBO cursus met dé funfactor.

Leuk hoor zo’n funfactor maar wat wordt daarmee bedoeld? Simpel, nét dat beetje extra aandacht aan de cursus. Geen saaie lesstof waarbij je na een paar uur denkt; ‘hoe ga ik deze informatie allemaal onthouden?’ Een afwisseling van theorie en praktijk en daarnaast wordt er tussendoor een quiz afgespeeld. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen stemkastje. Op een leuke wijze een terugkoppeling van de kennis die je hebt opgedaan.

Erkend Trainingsbureau

Let us Train You is een erkend trainingsbureau waarbij wij onze eigen certificering afgeven. Heeft u de EHBO cursus succesvol behaald? Dan ontvangt je een certificaat dat één jaar geldig is.

EHBO volgen

EHBO Herhaling

Andere erkende organisaties

In het werkveld is het wellicht een vereiste om een EHBO certificaat te behalen dat voldoet aan de eisen van een bepaalde instantie. Ook dit is mogelijk bij Let us Train You.
Zo kun je onder andere bij ons terecht voor een EHBO cursus welke gecertificeerd is volgens:

– Medic First Aid (bijv. wanneer u aan de slag gaat als gastouder.)
– NIKTA
– Oranje Kruis
– Rode Kruis

EHBO NIKTA

Herhaling EHBO NIKTA

Maatwerk

Wil je liever een maatwerk in-Company training EHBO organiseren? Bij Let us Train You is dat al mogelijk vanaf 5 personen. Neem contact met ons op, dan maken we een passende offerte voor je in-company training.

Wat kunnen wij je organisatie aanbieden?

EHBO Cursus Let us Train You

– Tijdsduur 8 uur (tijdsduur is afhankelijk van het aantal deelnemers).
– De cursus EHBO wordt gegeven volgens de richtlijnen van het NIBHV en de NRR.
– Certificering vanuit Let us Train You vanaf € 115,00 p.p.

EHBO Cursus MFA (Medic First Aid)

– Tijdsduur 8 uur.
– NIKTA erkend (bijv. als u aan de slag gaat als gastouder).
– EHBO cursus wordt afgesloten met een klein examen.
– Minimaal aantal deelnemers: 6 vanaf € 165,00 p.p.

Overig aanbod EHBO

Ook voor een AED cursus, herhalingscursus EHBO of een verkorte cursus EHBO kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wij komen bij u op eigen locatie.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het kantoor van Let us Train You in zowel Goirle als Tilburg. Geen eigen locatie tot uw beschikking? Wij regelen een locatie bij u in de regio. Bent u als organisatie niet BTW plichtig? Dan zijn wij in verband met onze CRKBO erkenning ook niet BTW plichtig. Voor een EHBO cursus welke gecertificeerd is door een Rode- of Oranje Kruis kunt u ook een aanvraag doen bij Let us Train You.

Veelgestelde vragen

Wat wilt u nog meer weten over de cursus EHBO? Hierbij de antwoorden op onze meest gestelde vragen.

Wat is de tijdsduur van de cursus EHBO?
De tijdsduur van een EHBO cursus is +/- 8 uur. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte en de certificering waarvoor u kiest. Let us Train You is flexibel qua indeling van de cursus. Zo is het mogelijk om de cursus op te splitsen in bijvoorbeeld 2 dagdelen (waarbij de keuze is uit ochtend, middag, avond. In overleg is het weekend ook mogelijk)

Dien ik vooraf te betalen of op de cursusdag zelf?
Schrijft u zich in voor een ‘open inschrijving EHBO’ dan ontvangt u na aanmelding een bevestiging. Vervolgens ontvangt u een factuur (afkomstig van Let us Train You met een ‘veilige’ link). De factuur dient betaald te zijn voorafgaand aan de cursus EHBO.
Een In-Company EHBO cursus geboekt? Dan ontvangt u na afloop van de cursus de factuur via de e-mail.

Krijg ik een vergoeding van de zorgverzekering?
Wanneer u zich individueel inschrijft voor een EHBO cursus dan is het mogelijk dat u uw factuur indient bij uw zorgverzekeraar. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan is het mogelijk dat u een gedeelte of zelfs 100% vergoed krijgt. U dient zelf vooraf bij uw zorgverzekeraar te informeren of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Aan welke eisen voldoet de cursus EHBO?
Let us Train You is een erkend trainingsbureau en is aangesloten bij o.a. MFA, NIBHV, Oranje Kruis, NRR. Daarnaast geven wij ook onze eigen certificering uit.

Gaat een cursus EHBO altijd door?
Bij een In-Company training zal de cursus vrijwel altijd plaatsvinden.
Wat betreft de inschrijvingen voor een ‘open inschrijving’; Wij doen ons uiterste best om voor iedere training een minimaal aantal deelnemers bijeen te krijgen. In 95% van de cursussen lukt dit. Het kan wel eens voorkomen dat een cursus wordt geannuleerd. U krijgt uiteraard altijd een andere optie aangeboden qua locatie en datum. Schikt u dit niet? Dan gaan wij over tot restitutie.

Kan ik mijn aanmelding annuleren?
Wanneer u zich aanmeldt betaalt u voor uw inschrijving. Mocht u onverhoopt niet kunnen deelnemen bekijken wij of u kan aanschuiven bij een andere training in uw regio. Lukt dit niet? Dan ontvangt u het bedrag retour.
Laat u niets weten voorafgaand aan de training telefonisch of via de mail? Dan gaan wij niet over tot restitutie. De instructeur rekent immers op uw komst.

Stel je vraag!