Cursus Kinder-EHBO

Lesduur:

6 uur

Startdatum en plaats:

Heel Nederland

Prijs individueel:

€ 69,50

Groepsprijs:

Vraag een offerte aan voor groepen of maatwerk training

Aanvullende zorgverzekering? Ook in 2017 is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een vergoeding, check dit bij uw zorgverzekeraar!

Overzicht Startdata Ervaringen Zakelijk Veelgestelde vragen

Overzicht

NIEUWS: Wet IKK, beleid Veiligheid en Gezondheid. Lees hier over de veranderingen met betrekking tot Kinder-EHBO op de werkvloer voor Kinderdagverblijven.

Wie heeft ze nog niet ‘live’ meegemaakt? De huis-tuin en keukenongelukjes met kids. Als ouder, opa, oma of kennis kunt u met een aantal basishandelingen eenvoudig eerste hulp verlenen. Wat doet u wel in een bepaalde situatie en wat vooral niet? In een cursus Kinder-EHBO leert u omgaan met de meest voorkomende ongevallen met kinderen. Wij laten u kennis maken met diverse ‘ongelukjes’. Hierbij komt een stuk theorie aan bod maar gaat u zelf ook aan de slag met kinderreanimatie, stabiele zijligging en niet te vergeten het onderdeel ‘verbinden’. Want tja, ook uw kroost valt wel eens!
Na afloop van de training bent u zelfstandig in staat eerste hulp te verlenen bij kinderen; een gerust gevoel voor uw meest waardevolle bezit.
De cursus Kinder-EHBO wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en de NRR. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding van 75 tot wel 100%!

Gaat u aan de slag als gastouder? Dan dient u het NIKTA certificaat te behalen. Deze optie kunt u aanvinken wanneer u zich inschrijft via de website.

Inhoudelijk zullen de volgende onderwerpen behandeld worden.
Uitwendige wonden | Bloedingen | Letsel | Vreemde voorwerpen | Insectensteken- beten | Brandwonden | Vergiftiging | Oogletsel | Buiten Bewustzijn | Ademhaling | Kinderreanimatie | Koortsstuip | Allergie | Stabiele Zijlligging | Verbandleer
6. Bobbi bij AED-kastje verhaal

Kinder-EHBO voor uw medewerkers?

Hoewel het anno 2017 niet verplicht is om binnen een kinderdagverblijf een EHBO-er rond te hebben lopen komt hier rond 2018 wel verandering in en is er een voorstel voor wetswijziging ingediend. Maar hoe je het went of keert, ouders brengen hun kroost graag naar een opvang met medewerkers die weten hoe te handelen wanneer hun kroost valt of symptomen herkennen van bijv. een koortsstuip.

Lees meer… Kinder EHBO voor kinderdagverblijven

Samenwerking

Cursus Kinder-EHBO bij uw organisatie? Let us Train You staat altijd open voor een samenwerking met bijvoorbeeld een kinderdagverblijf-opvang, basisschool, mamacafé, vereniging of andere instanties waar ouders met kinderen betrokken bij zijn. Uw locatie beschikbaar stellen?

Lees meer… Samenwerking met Let us Train You

Kinder-EHBO met familie en/of vrienden?

Zo flexibel als de instructeurs van Let us Train You zijn komen wij met al het materiaal op een willekeurige locatie, dus ook bij u thuis. Een gemoedelijke sfeer creëren waarbij de instructeurs de tijd nemen om uw vragen te beantwoorden en u uw persoonlijke ervaringen kunt delen.

Lees meer… over de Thuiscursus Kinder-EHBO

Informatie-Ouderavond Kinder-EHBO voor scholen en kinderdagverblijven

Lid van de oudercommissie of de MR-Raad? Geen idee welk onderwerp u dit jaar kiest voor de jaarlijkse informatie-ouderavond? Zet het onderwerp Kinder-EHBO in de schijnwerpers en boek tegen een gereduceerd tarief een informatie avond of een workshop Kinder-EHBO

Lees meer…over een Informatie-Ouderavond Kinder-EHBO

Startdata

Dit zijn de actuele data en locaties voor de cursus Kinder-EHBO. Klik op de gewenste locatie en u ziet alle informatie verschijnen. Tevens kunt u zich ook eenvoudig inschrijven via de website voor de cursus Kinder-EHBO. Staat uw regio er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij geven ook ‘besloten’ trainingen. Op dit moment kunnen ouders wie zijn aangesloten bij de Paddestoel in Berkel en Rodenrijs en bij SKO in Oosterhout zich via de contactpersoon van de organisatie inschrijven.
1. Bobbi met stethoscoop, doktersjas en ehbo tas verkleind

Kinder EHBO Noord Nederland

Cursus Kinder EHBO Almere, Basisschool de Ichthus Rijnweg 10, Almere 12 oktober 2017 19:30 - 22:30

Cursus Kinder EHBO Texel, Kinderopvang de Pepermolen Peperstraat 57, Oosterend 28 oktober 2017 09:30 - 15:30

Cursus Kinder EHBO Ouderkerk aan de Amstel, OBS Jan Hekman Schoolweg 7, Ouderkerk aan de Amstel 15 november 2017 19:00 - 22:00

 

Kinder EHBO Midden Nederland

Cursus Kinder EHBO Schiedam, Optisport Nieuwe Damlaan 5, Schiedam 28 september 2017 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Dronten, Avontura (Optisport) Educalaan 37, Dronten 25 oktober 2017 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Den Haag, LEUK in de Wolken Wethouder Fischerplantsoen 40, Den Haag (Ypenburg) 9 november 2017 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Rijswijk, Kindercentrum KNUS Esdoornstraat 5, Rijswijk 15 november 2017 19:00 - 22:00

 

Kinder EHBO Zuid Nederland

Cursus Kinder EHBO Veghel, ’t Kroontje PWA sportpark 3, Veghel 3 oktober 2017 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Rosmalen, Mama Doet Nieuwendijk 38, Rosmalen 23 oktober 2017 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Bladel, Kidstalent August Vermeijlenlaan 1, Bladel (KidsTalent) 23 oktober 2017 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Gennep Picardie 34, Gennep 26 oktober 2017 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Schaijk, Schaepskooi ’t Hoefke Bossestraat 8a, Schaijk 1 november 2017 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Rosmalen, Mama Doet Nieuwendijk 38, Rosmalen 7 november 2017 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Zevenbergen Kristallaan 25C, Zevenbergen 14 november 2017 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Veghel, ’t Kroontje PWA sportpark 3, Veghel 15 november 2017 19:00 - 22:00

 

Kinder EHBO België

Cursus Kinder EHBO ’t Kroontje, Arendonk (Belgie) Grens 92, Arendonk (Belgie) 4 oktober 2017 19:00 - 22:00

Ervaringen

Bekijk wat onze deelnemers van de cursus Kinder-EHBO vinden!

Zakelijk

Kinder-EHBO voor uw medewerkers?
Hoewel het anno 2016 niet verplicht is om binnen een kinderdagverblijf een (Kinder) EHBO-er rond te hebben lopen, komt hier rond 2018 wel verandering in en is er een voorstel voor wetswijziging ingediend. Maar hoe je het went of keert, ouders brengen hun kroost graag naar een opvang met medewerkers die weten hoe te handelen wanneer hun kroost valt of symptomen herkennen van bijv. een koortsstuip.

Lees meer of vraag vrijblijvend een offerte aan.

5. Bobbi belt 112 verkleind

Veelgestelde vragen

Wat wilt u nog meer weten over de cursus Kinder-EHBO? Hierbij de antwoorden op onze meest gestelde vragen.

Wat is de tijdsduur van de cursus Kinder-EHBO?

De cursus heeft een totale tijdsduur van 6 uur en wordt meestal verdeeld over twee avonden, tenzij anders vermeld. Beide avonden starten we om 19.00 uur en naar verwachting duren de avonden tot 22.00 uur.

Dien ik vooraf te betalen of op één van de avonden zelf?
Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u een bevestiging. Daarna ontvangt u een factuur (afkomstig van Let us Train You met een ‘veilige’ link). De factuur dient betaald te zijn voorafgaand aan deel 1 van de cursus Kinder-EHBO.

Krijg ik een vergoeding van de zorgverzekering?
Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar waarbij u bent aangesloten. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan is het wellicht mogelijk dat u een gedeelte of zelfs 100% vergoed krijgt. U kunt het beste zelf contact opnemen met de zorgverzekeraar.

Aan welke eisen voldoet de cursus Kinder-EHBO?
De cursus Kinder-EHBO wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Dit vermelden wij ook op de factuur.

Krijg ik een certificaat na afloop?
Let us Train You is een erkend trainingsbureau waarbij wij onze eigen certificering mogen afgeven. Wanneer u succesvol deelneemt aan deel 1 én deel 2 van de cursus ontvangt u na afloop een certificaat.

Gaat een cursus altijd door?
Wij doen ons uiterste best om voor iedere training een minimaal aantal deelnemers bijeen te krijgen. In 95% van de cursussen lukt dit. Het kan wel eens voorkomen dat een cursus wordt geannuleerd. U krijgt uiteraard altijd een andere optie aangeboden qua locatie en datum. Schikt u dit niet? Dan ontvangt u het bedrag van € 69,50 retour.

Kan ik mijn aanmelding annuleren?
Wanneer u zich aanmeldt betaalt u voor uw inschrijving. Mocht u onverhoopt niet kunnen deelnemen bekijken wij of u kan aanschuiven bij een andere training in uw regio. Lukt dit niet? Dan ontvangt u € 69,50 retour.
Laat u niets weten voorafgaand aan de training telefonisch of via de mail? Dan gaan wij niet over tot restitutie. De instructeur rekent immers op uw komst.

1. Bobbi met stethoscoop, doktersjas en ehbo tas verkleind

Heb je een vraag?