Cursus Kinder-EHBO

Lesduur:

6 uur

Startdatum en plaats:

Heel Nederland

Prijs individueel:

€ 87,50 incl. BTW

Groepsprijs:

Vraag een offerte aan voor groepen of maatwerk training

Aanvullende zorgverzekering? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van deze preventiecursus, check dit bij uw zorgverzekeraar!

Overzicht Startdata Ervaringen Zakelijk Veelgestelde vragen

Overzicht

Voldoe aan de wet IKK.

Wie heeft ze nog niet ‘live’ meegemaakt? De huis-tuin en keukenongelukjes met kids. Als ouder, opa, oma of kennis kun je met een aantal basishandelingen eenvoudig eerste hulp verlenen. Wat doe je wel in een bepaalde situatie en wat vooral niet? In een cursus Kinder-EHBO leer je omgaan met de meest voorkomende ongevallen met kinderen. Wij laten je kennis maken met diverse ‘ongelukjes’. Hierbij komt een stuk theorie aanbod, maar ga je zelf ook aan de slag met kinderreanimatie, stabiele zijligging en niet te vergeten het onderdeel ‘verbinden’. Want tja, ook uw kroost valt wel eens!
Na afloop van de training ben je zelfstandig in staat eerste hulp te verlenen bij kinderen; een gerust gevoel voor je meest waardevolle bezit.
De cursus Kinder-EHBO wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en de NRR. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een vergoeding van 75 tot wel 100%!

Ga je aan de slag als gastouder? Dan dien je het NIKTA certificaat te behalen. Deze optie kun je aanvinken wanneer je je inschrijft via de website.

Inhoudelijk zullen de volgende onderwerpen behandeld worden.
Uitwendige wonden | Bloedingen | Letsel | Vreemde voorwerpen | Insectensteken- beten | Brandwonden | Vergiftiging | Oogletsel | Buiten Bewustzijn | Ademhaling | Kinderreanimatie | Koortsstuip | Allergie | Stabiele Zijlligging | Verbandleer
6. Bobbi bij AED-kastje verhaal

Kinder-EHBO voor je medewerkers?

Vanaf 1 januari 2018 is de nieuwe Wet IKK van start gegaan. Gedurende de algehele openingstijden dient er te allen tijde een gecertificeerde (Kinder) EHBO-er aanwezig te zijn in het bedrijfspand. Het is tevens ook mogelijk om de Kinder-EHBO te combineren met BHV. Direct alles geregeld voor de wet IKK!

Lees meer… Kinder EHBO voor kinderdagverblijven

Samenwerking

Cursus Kinder-EHBO bij jouw organisatie? Let us Train You staat altijd open voor een samenwerking met bijvoorbeeld een kinderdagverblijf-opvang, basisschool, mamacafé, vereniging of andere instanties waar ouders met kinderen betrokken bij zijn. Je locatie beschikbaar stellen?

Lees meer… Samenwerking met Let us Train You

Kinder-EHBO met familie en/of vrienden?

Zo flexibel als de instructeurs van Let us Train You zijn komen wij met al het materiaal op een willekeurige locatie, dus ook bij je thuis. Een gemoedelijke sfeer creëren waarbij de instructeurs de tijd nemen om jouw vragen te beantwoorden en waar je je persoonlijke ervaringen kunt delen.

Lees meer… over de Thuiscursus Kinder-EHBO

Informatie-Ouderavond Kinder-EHBO voor scholen en kinderdagverblijven

Lid van de oudercommissie of de MR-Raad? Geen idee welk onderwerp je dit jaar kiest voor de jaarlijkse informatie-ouderavond? Zet het onderwerp Kinder-EHBO in de schijnwerpers en boek tegen een gereduceerd tarief een informatie avond of een workshop Kinder-EHBO.

Lees meer…over een Informatie-Ouderavond Kinder-EHBO

Startdata

Dit zijn de actuele data en locaties voor de cursus Kinder-EHBO. Klik op de gewenste locatie en u ziet alle informatie verschijnen. Tevens kunt u zich ook eenvoudig inschrijven via de website voor de cursus Kinder-EHBO. Staat uw regio er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij geven ook ‘besloten’ trainingen. Op dit moment kunnen ouders wie zijn aangesloten bij de Paddestoel in Berkel en Rodenrijs en bij SKO in Oosterhout zich via de contactpersoon van de organisatie inschrijven.
1. Bobbi met stethoscoop, doktersjas en ehbo tas verkleind

Kinder EHBO Noord Nederland

Herhalingscursus Kinder-EHBO Waverveen, Kinderopvang de Ronde Venen Botsholsedwarsweg 8a Waverveen 24 oktober 2019 19:00 - 22:00

Cursus EHBO 8Counts Alkmaar Wezelkoog 34 Alkmaar 9 november 2019 13:00 - 16 november 2019 16:00

Cursus Kinder EHBO Kinderdagverblijf SKRS Schagen november De Nes 8A Schagen 12 november 2019 19:00 - 22:00

Cursus Kinder EHBO Kinderdagverblijf Pomponella Julianadorp Boterzwin 3435, Julianadorp 21 januari 2020 19:00 - 28 januari 2020 22:00

Cursus Kinder EHBO Kinderdagverblijf Fun4kids Schagen Harmenkaag 4, Schagen 25 februari 2020 19:00 - 3 maart 2020 22:00

 

Kinder EHBO Midden Nederland

 

Kinder EHBO Zuid Nederland

Praktijkavond Kinder EHBO Norlandia, Etten Leur Pottenbakkerstraat 11 4871 EP Etten-Leur 23 oktober 2019 19:30 - 22:30

Cursus Kinder EHBO Oud Beijerland Frans Halsstraat 2 3262 HG Oud-Beijerland 21 november 2019 19:00 - 28 november 2019 22:00

 

Kinder EHBO België

Ervaringen

Bekijk wat onze deelnemers van de cursus Kinder-EHBO vinden!

Zakelijk

Kinder-EHBO voor uw medewerkers?

Vanaf 1 januari 2018 is de nieuwe Wet IKK van start gegaan. Gedurende de algehele openingstijden dient er te allen tijde een gecertificeerde (Kinder) EHBO-er aanwezig te zijn in het bedrijfspand. Het is tevens ook mogelijk om de Kinder-EHBO te combineren met BHV. Direct alles geregeld voor de wet IKK!

Lees meer… Kinder-EHBO voor de Kinderopvang of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

5. Bobbi belt 112 verkleind

Veelgestelde vragen

Wat wilt u nog meer weten over de cursus Kinder-EHBO? Hierbij de antwoorden op onze meest gestelde vragen.

Wat is de tijdsduur van de cursus Kinder-EHBO?

De cursus heeft een totale tijdsduur van 6 uur en wordt meestal verdeeld over twee avonden, tenzij anders vermeld. Beide avonden starten we om 19.00 uur en naar verwachting duren de avonden tot 22.00 uur.

Dien ik vooraf te betalen of op één van de avonden zelf?
Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u een bevestiging. Daarna ontvangt u een factuur (afkomstig van Let us Train You met een ‘veilige’ link). De factuur dient betaald te zijn voorafgaand aan deel 1 van de cursus Kinder-EHBO.

Krijg ik een vergoeding van de zorgverzekering?
Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar waarbij u bent aangesloten. Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan is het wellicht mogelijk dat u een gedeelte of zelfs 100% vergoed krijgt. U kunt het beste zelf contact opnemen met de zorgverzekeraar.

Aan welke eisen voldoet de cursus Kinder-EHBO?
De cursus Kinder-EHBO wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Dit vermelden wij ook op de factuur.

Krijg ik een certificaat na afloop?
Let us Train You is een erkend trainingsbureau waarbij wij onze eigen certificering mogen afgeven. Wanneer u succesvol deelneemt aan deel 1 én deel 2 van de cursus ontvangt u na afloop een certificaat.

Gaat een cursus altijd door?
Wij doen ons uiterste best om voor iedere training een minimaal aantal deelnemers bijeen te krijgen. In 95% van de cursussen lukt dit. Het kan wel eens voorkomen dat een cursus wordt geannuleerd. U krijgt uiteraard altijd een andere optie aangeboden qua locatie en datum. Schikt u dit niet? Dan ontvangt u het bedrag van € 87,50 retour.

Kan ik mijn aanmelding annuleren?
Wanneer u zich aanmeldt betaalt u voor uw inschrijving. Mocht u onverhoopt niet kunnen deelnemen bekijken wij of u kan aanschuiven bij een andere training in uw regio. Lukt dit niet? Dan ontvangt u € 87,50 retour.
Laat u niets weten voorafgaand aan de training telefonisch of via de mail? Dan gaan wij niet over tot restitutie. De instructeur rekent immers op uw komst.

NIKTA
Het kan zijn dat u aan de slag gaat als gastouder of werkzaam bent in de Kinderopvang. In dit geval kiest u voor het NIKTA certificaat bij uw inschrijving. Deze certificering heeft u nodig voor de Wet IKK. De kosten van een NIKTA certificaat bedraagt € 110,00 incl. BTW. Let op: voor organisaties welke zelf geen afdracht doen van BTW hoeven wij ook geen BTW te berekenen. Dit in verband met onze CRKBO erkenning. Wij hanteren voor Kinderdagverblijven en Gastouders een ander tarief van € 95,00.

1. Bobbi met stethoscoop, doktersjas en ehbo tas verkleind

Stel je vraag!